Activitats Santa Maria de Palautordera

Taller de rap gratuït per a joves a Can Rahull

El dissabte 6 de maig, de 17h a 20h, hi ha programat un taller de rap per a joves de 12 a 25 anys a Can Rahull

Aquest taller és gràcies al segon premi que han rebut un grup de joves vinculats al projecte Can Rahull Records (Àrea de Joventut) arran de presentar-se al Concurs ICIP Hip Hop Per la Pau 2023. La cançó guardonada porta per títol Futur Just (vegeu videoclip) i és una creació col·lectiva de diversos joves del territori.

El projecte ha estat dinamitzat per La Elisa, qui durant diversos mesos ha acompanyat a les persones joves en el procés de creació de la lletra. Un procés que ha servit per generar un tema amb valors sobre comerç just i consum responsable i que finalment ha estat produït i masteritzat per Vinnie Kairos. Pel que fa al videoclip, aquest s’ha realitzat amb el suport de Mallén Giovagnoli, coreògrafa de la companyia de danses urbanes La Fresh Company.

#FuturJust sorgeix d’una idea de Maria Fernandez (coordinadora de campanyes de La Coordi) després de veure un espectacle de La Elisa. Així, unint la cultura hip hop i els valors del comerç just, des de La Coordi (Comerç just i finances ètiques) s’ha engendrat una proposta que ha cercat generar eines per a la transformació social aportant element de reflexió per tal d’actuar i incidir en les formes que tenim de consumir des d’una lògia responsable i cooperativa. L’èxit de #FuturJust ha estat tal que el tema forma part de la campanya del Dia Mundial del Comerç Just (14 de maig).

Tots les persones joves que vulguin participar en el taller de hip hop, a càrrec de Versembrant, es poden inscriure enviant un missatge de WhatsApp al 685.545.596.