Activitats Santa Maria de Palautordera

Tot a punt per la Festa Major de l’Aplec del Remei

Del 8 al 17 d’octubre tornarem a gaudir de la Festa Major de l’Aplec del Remei.

Enguany la celebració seguirà condicionada per les mesures sanitàries i és per aquest mateix motiu que no tindrem algunes de les activitats que no compleixen la normativa com el Sopar d’Inici de Festa Major o la Fideuà de capvuitada.

Tot i això, des de l’Ajuntament i entitats municipals s’ha treballat per a fer possible una Festa Major plena de propostes: Sardanes, Gegants, espectacles infantils com El Pot Petit, l’espectacle de circ “Shake, shake, shake”, l’obra de teatre Matrimoni a la Italiana, un torneig de Rocket League, les orquestres Maravella i Selvatana, les Tribade, Porto Bello, Hotel Cochambre i Els Manel. Tots els espectacles es realitzaran a l’Auditori Ovidi Montllor al Parc del Reguissol, l’Envelat i carrers del centre del poble.

El dilluns 27 de setembre a les 10h començarà la venda/reserva d’entrades per a totes les activitats de Festa Major. Si us cal ajuda per tramitar la reserva/compra d’entrades estarem el dilluns 27 de setembre de 10h a 13:30 h i de 16:30h a 19 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Consulta el programa complet fent clic aquí.

No hi ha esdeveniments