Activitats Santa Maria de Palautordera

Un juliol d’oci alternatiu i nocturn per a tota la joventut

Aquest mes de juliol, en el marc de la Zona Jove, s’han impulsat quatre activitats perquè el jovent gaudeixi d’una oferta d’oci de qualitat a Palautordera. 

El divendres 1 de juliol, a la Pista Joan Cañellas, arriba Hip Hop Zone! un espai gratuït amb tallers de grafiti, demostracions de break dance, showcase dels participants de Can Rahull Records i actuacions musicals de LA ELISA i Vichy Flock.  

Els carrers, places i parc es convertiran en una apocalipsis zombi el divendres 8 de juliol a la matinada. Reuneix el teu equip i amb l’ajuda d’un mapa supera totes les proves sense ser infectat per cap zombi. El preu de les entrades és de 12 euros per empadronats a Palautordera (web i presencial a Can Rahull), entrades per no empadronats 20 euros (presencial a Can Rahull) o 29,90 euros per al públic general via web. El web on es poden comprar és https://zombies.es/

El torneig de futbol sala del 15 de juliol serà la tercera activitat de Zona Jove. Si has nascut entre el 2004 i el 2009, apunta’t amb el teu grup d’amics. L’equip vencedor guanyarà una partida de paintball a Can Putxet. Les inscripcions valen 5€ per equip i s’han de fer al portal www.activitatspalau.cat. 

Per tancar la Zona Jove, després de la pandèmia torna una de les activitat estrelles, la piscina nocturna. Inflables aquàtics, llums i música ompliran la piscina de Fontmartina el divendres 21 de juliol fins les dotze a de la matinada. 

Per a més informació, inscripcions, entrades i autoritzacions de menors visita el web www.activitatspalau.cat/zona-jove/. 

Escriu a Joventut per qualsevol dubte per WhatsApp (680.675.506) o Instagram (@canrahull).