Activitats Santa Maria de Palautordera

Una nova edició de Can Rahull Primavera Party a Palau

El dissabte 25 de març, al Centre Cívic, tindrà lloc aquesta festa per a joves de 12 a 16 anys

Les festes Can Rahull Party,  impulsades des de l’Àrea de Joventut, s’han consolidat com una proposta exitosa entre els joves del municipi i la seva rodalia. I és que després de dues edicions ja hi han participat més de 250 joves que han gaudit d’una activitat d’oci nocturn i gratuït sense la necessitat de desplaçar-se a altres municipis.

Aquestes activitats també han servit per teixir vincles amb altres entitats, projectes i espais del municipi; com per exemple amb l’escola de TOT Dansa, els participants de Can Rahull Records (projecte de hip hop) o amb diversos joves dels centres educatius que han participat en l’organització prèvia de l’activitat.

Aquesta nova edició de Can Rahull Primavera Party està programada en horari de 20h a 23h al Centre Cívic de Palau, i hi haurà diverses activitats com: espai brilli-brilli, sessió de dj, còctels sense alcohol, just dance o espai lila.

A l’Instagram de Can Rahull s’aniran publicant tots els detalls de l’activitat.

Inscripcions gratuïtes i obligatòries al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqdPNT-j1s_BuHUzHW42YMedoFEaQRvKoVQR58-43KSJUzNg/viewform