Activitats Santa Maria de Palautordera

Converteix una foto de mòbil a una còpia del s. XVIII (del digital al manual)

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Dissabte, 11 i 18 de gener, 1 i 8 de febrer
Expressió i creativitat

En aquest cicle de tallers, aprendrem que qualsevol imatge feta amb el mòbil o amb una càmera digital, es pot convertir en una còpia única i manual, amb una tècnica fotogràfica del segle XVIII. Aprendrem el procés d’aconseguir un negatiu en acetat amb un contrast i format adequat per diferents tècniques alternatives antigues com la cianotípia, el lumen o l’antotípia.

Durant el curs, l’alumnat desenvoluparà una mini sèrie d’autoretrat / retrat / paisatge o bodegó i es realitzaran còpies manuals, fruit del treball amb les tècniques anteriorment esmentades.

A càrrec de Julia Mehls (Fotògrafa, formada a l’IEFC-Institut d’estudis fotogràfics de Catalunya)

LA TEIERA

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes:
11 de gener
18 de gener
1 de febrer
8 de febrer
timer
Horari
De 10 a 13h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
100,80€ el cicle de tallers + 15€ material

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?