Cicle de tallers: Ferments
Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull
Dissabte: 1 de març o 17 de maig
La cuina de Can Rahull
Sodes vives i naturals
Plantes, flors, arrels, fruites, fruits totes formen part de la natura i totes elles són plenes de vida, microorganismes vius. Taller teoricopràctic de refrescos vius i naturals.
Contingut del taller:
- Aprendrem diferents maneres de fermentar begudes probiòtiques.
- Veurem els seus beneficis per la flora intestinal i l’organisme.
- Elaborarem i aprendrem els passos a seguir.
- Degustarem diversos productes.
T’enduràs iniciadors per començar a fer les teves pròpies begudes.
A càrrec d’Enric Batlle
Què són els cursos i tallers de Can Rahull?
Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.
Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.