Activitats Santa Maria de Palautordera

Consciència corporal i energètica

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Salut i creixement personal

Un taller per comprendre com funcionem energèticament. Què influeix a la nostra energia i de quina manera. Com podem identificar els diferents tipus i qualitats i com podem fer per mobilitzar-la i equilibrar-la.

Equilibrarem, activarem i repararem utilitzant diferents tècniques entre altres de Saurí, Chi Kung i Core Dance, una dansa energètica, senzilla i divertida. Un treball profund de connexió i integració amb un mateix a través del cos.

Aquest taller pretén arribar a qui està buscant una nova manera de conèixer-se, sentir-se, comprendre’s físicament, emocionalment i energèticament.

Ho farem des de l’escolta, el silenci, el moviment, la dansa, la comprensió i la percepció. 

A càrrec d’Ivana Navarro (Formadora de Core Dance, txi-kung i tai-txi)

www.ivananavarro.com


local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabte, 25 de maig
timer
Horari
De 10 a 13h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
25,20€ el taller

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, en clau de gènere i activitats per a joves. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 12 anys; hi ha ofertes específiques per a joves i adolescents, així com una àmplia oferta per a públic adult.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?