Activitats Santa Maria de Palautordera

CORE DANCE, dansa energètica (EXHAURIT)

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Core Dance és una dansa energètica, senzilla i divertida. Un treball profund de connexió i integració amb un mateix a través del cos. Tonifica, allibera tensions, millora la postura i la coordinació física, mental i emocional i plena d’alegria el cos i la ment.

• Una dansa per gaudir en cos i ment.

• Fàcil d’aprendre, intuïtiva.

• Cinètica, racional, musical i emocional.

Aquesta dansa, treballa sobre l’aspecte lluminós i regeneratiu de cada cèl·lula de l’organisme, eliminant vells esquemes que acostumen mantenir l’energia del cos bloquejada. Una dansa amb la qual a través de la respiració, del moviment de la columna vertebral i la pelvis s’allibera l’energia, millorant la postura i la percepció d’un mateix.

La dansa integra diverses funcions mentals en una sola activitat -kinètica, racional, musical i emocional, la qual cosa estimula la connectivitat neuronal.

Millora la intel·ligència corporal-cinestèsica, aquella referida al moviment, el que significa millor capacitat per mantenir l’equilibri, la coordinació, la velocitat, la força i la flexibilitat.

És una dansa perfecta per practicar a qualsevol edat, ja que el seu aprenentatge és senzill i la seva execució equilibrada.

Per a tots aquells que vulguin sentir-se millor amb el seu cos, i incrementar la sensació de connexió amb un mateix a tots els nivells!

A càrrec d’Ivana Navarro (Formadora de Core Dance, txi-kung i tai-txi)

www.ivananavarro.com

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dijous
timer
Horari
De 9.30h a 11h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
95€ el quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?

Venda on-line tancada