Activitats Santa Maria de Palautordera

Dansa i moviment, eines per la improvisació

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Tots els dilluns, a partir de la setmana del 12 de febrer i fins al 21 de juny
Expressió i creativitat

Curs adreçat a persones amb ganes de participar d’un espai on el treball de cos serà la base. Partirem d’un petit escalfament per endinsar-nos en el treball, basat en les eines per la  improvisació desenvolupades per en Thomas Hauert, coreògraf resident a Brussel·les.

Com els ocells quan volen en grup, de la manera que els planetes es relacionen entre ells… El mateix farem nosaltres, aprenent e a connectar-nos des de les  diferents eines proposades. Donant espai a una Dansa, ni teva ni meva, sinó d’allò que sorgeix entre nosaltres.

Honorant  l’evanescència tan pròpia del moviment, el “here & gone” de Deborah Hay. Ara està, ara no esta. Passant a través, sense aferrar-se a res més que a la pràctica de l’articulació del cos i el sentit propioceptiu. Generarem un espai a on cada participant pugui papallonejar des de la pròpia llibertat, en una polifonia de moviment. Com els colors al pintor els moviments al dansaire.

A càrrec de Manuela Raurich (Ballarina/coreògrafa, formada a Holanda)

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dilluns
timer
Horari
De 10h a 11.30h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
95€ al quadrimestre

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?

Venda on-line tancada