Activitats Santa Maria de Palautordera

Cos endins i cos enfora, eines de moviment per la improvisació

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

En Aquests tallers intensius, ens endinsarem en materials de recerca proposats per en Thomas Hauert, choreògraf de la companyia Zoo de Brussel·les.

Durant la primera part del taller investigarem l’articulació del cos, buscarem precisió i claredat en els punts d’inici del moviment, farem treball en parelles on el tacte ens ajudarà en aquest procés d’aprenentatge i on també participarà la relació amb el terra, totes dues eines per l’orientació durant el nostre procés propioceptiu.

Farem una petita pausa i durant la segona part del taller treballarem en diferents eines per relacionar-nos a través de l’espai. Tots els exercicis tenen com a eix la descoberta pròpia i es sostenen a través de la creativitat i concentració de cada persona, per més endavant integrar la proposta individual dintre del grup.

En aquests tallers farem relacions entre els cossos participants, creant una xarxa que ens connecta, entrant en un diàleg a través l’espai i la musicalitat compartida. Una aventura més per practicar estar presents des del cos i tot el nou Univers que això representa.

A càrrec de Manuela Raurich (Ballarina i coreògrafa, formada a Holanda)

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes:
6 d’abril
11 de maig
15 de juny
timer
Horari
De 10.30 a 13.30h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
25,20€ cada taller

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?