Activitats Santa Maria de Palautordera

Laboratori de creació: Dansa Improvisació

Activitat emmarcada dins de cursos i tallers de Can Rahull

Expressió i creativitat

Laboratori de Dansa Improvisació per a desenvolupar la presència del cos a través de la poètica del moviment. Aquest curs també ofereix un entrenament físic i dinàmic basat en el Body Weather per a preparar un cos disponible al moviment i a la dansa.

Potenciarem la creativitat individual i col·lectiva amb la finalitat de trobar recursos personals i eines de creació. Explorarem la fisicalitat del nostre cos a través de les qualitats de moviment per a descobrir les particularitats de cadascú i gaudir de la nostra dansa. Ampliarem les nostres possibilitats de moviment, percepció i sensibilitat a la vegada que ens posarà el repte de mantenir-nos presents en el aquí i ara mentre ens movem.

A la primera part d’entrenament treballarem: coordinació, resistència, alineament, fragmentació del cos, orientació a l’espai, mobilitat articular, flexibilitat i agilitat mental. A la segona part de dansa improvisació treballarem progressivament els tres elements bàsics per a la composició instantània: espai-temps-joc, així com la relació entre ells.

Com a laboratori de creació posarem èmfasi en l’espai escènic per treballar en grup la composició i les seves dinàmiques. Aprendrem a moure’ns en el “no saber”, a sostenir per a desenvolupar l’escena i a observar i ser observats. 

Taller obert a tothom, amb i sense experiència. Adreçat a qualsevol persona interessada en explorar la seva fisicalitat a través de la dansa improvisació com a eina tant d’expressió creativa com de millora personal i corporal. 

A càrrec d’Helena Pellisé (Ballarina, formada en dansa contemporània i especialitzada en improvisació) www.helenapellise.com

local_activity
Inscriu-te aquí

date_range
Data
Dissabtes:
14 d’octubre
11 de novembre
9 de desembre
27 de gener
timer
Horari
De 10.30 a 13.30h
home
Lloc
Can Rahull
credit_card
Preu
25,20€ cada taller

Què són els cursos i tallers de Can Rahull?

Can Rahull, espai cultural i juvenil ofereix una àmplia oferta de cursos quadrimestrals per a tots els gustos. Els cursos es distingeixen en quatre àmbits: salut i creixement personal, expressió i creativitat, recursos formatius i la cuina de Can Rahull. A part, també hi ha una oferta de tallers puntuals d’una o vàries sessions.

Els cursos de Can Rahull van destinats a persones a partir de 18 anys. A l’equipament de Can Rahull també hi trobaràs ofertes específiques per a joves i adolescents. Per més informació visita l’apartat de Joventut.

Ja coneixes tota l’oferta de cursos i tallers?