Activitats Santa Maria de Palautordera

Can Rahull Jove presenten l’oferta d’activitats del quadrimestre vinent

Ja es pot consultar la programació que impulsa l’Àrea de Joventut dirigida a les persones joves de 12 a 30 anys

D’una banda, es proposen les activitats de les Tardes Joves: Can Rahull Records (projecte de hip hop), danses urbanes, boxa, tallers de sexualitat o d’hàbits saludables. Totes aquestes activitats es realitzen tots els dijous a la tarda i són gratuïtes. L’únic requisit per a participar-hi és formalitzar la inscripció a través del web activitatspalau.cat.

Dins de la programació de Cursos i Tallers de Can Rahull s’ofereixen classes de reforç de matemàtiques per a alumnes d’ESO o un curs d’escriptura. També en destaca el nou Cicle de tallers de sexualitat conscient dels divendres a la tarda, adreçat a nois i noies a partir de 14 anys.

Des de Joventut es fa una aposta per l’orientació i acompanyament a les persones joves durant les etapes de transició acadèmica o laboral. En aquesta línia, s’amplia l’horari de La Brúixola (servei d’orientació acadèmica i laboral). Doncs tots els dimarts i dijous, a partir de les 16h, ja es pot demanar orientació individual (WhatsApp al 680.675.506) per a les persones joves partir de 12 anys. Paral·lelament, s’han programat els tallers de suport educatiu i tècniques d’estudi “Aprendre a estudiar”, els dimarts del 14 de març al 16 de maig, de 17.30h a 19h, per alumnat de 1r a 4t d’ESO; o l’aula d’estudi, tots els dimarts i dijous a la tarda a Can Rahull.

Les inscripcions a la majoria de les propostes es poden fer a través del web: https://activitatspalau.cat/tardes-joves/