Activitats Santa Maria de Palautordera

Convocada la segona edició del concurs de música jove

Del 19 d’abril al 8 de maig s’obren les inscripcions per participar al concurs de música jove

Aquest 2022, després de l’èxit de convocatòria de la primera edició, s’ha previst una major dotació pressupostària que permetrà que el grup o solista guanyador enregistri una maqueta (EP) a un estudi de gravació professional.

En aquesta nova edició, hi haurà una primera fase preliminar per mitjà del compte d’Instagram de Can Rahull (@canrahull). Els grups amb un major nombre de “m’agrada” tocaran en directe el divendres 10 de juny i un jurat professional n’escollirà el guanyador. Es poden consultar les bases al següent enllaç.

Les inscripcions al concurs són gratuïtes i es poden fer a través del següent formulari on-line.

LES FASES DEL CONCURS

  1. Inscripcions: recepció de les propostes musicals fins el 8 de maig
  2. Primera fase: publicació dels vídeos rebuts al compte d’Instagram de Can Rahull. Els 4 grups que obtinguin més “m’agrada” passaran directament a la fase final.
  3. Comunicació finalistes: comunicació a través del web de l’Ajuntament i d’Activitatspalau.cat de les propostes seleccionades.
  4. Fase final: la fase final serà un concert en directe dels 4 grups seleccionats el divendres 10 de juny a Santa Maria de Palautordera (lloc a confirmar). El públic podrà votar quin és per ell el millor grup o solista fent ús d’una urna ubicada al mateix espai del concert. El jurat professional, format per diferents persones del món de la música, escollirà el guanyador segons  els criteris apuntats a les bases. En cap cas serà obligatori que hi hagi una relació directa en que el grup més votat pel públic esdevingui guanyador del concurs